Πάγωσαν τα παιδιά-Χωρίς Θέρμανση το 1ο δημοτικό Διαβατών.

Ακολουθεί η επιστολή γονέα προς την σελίδα μας DELTA24.GR

《Το 1ο δημοτικό Διαβατών,οι 3 τάξεις των KIBOX είναι σχεδόν χωρίς θέρμανση. Οι τάξεις έχουν 10 βαθμούς μέσα όταν είναι σε λειτουργία μια σόμπα ρεύματος όλη μέρα κ όλη νύχτα. Όταν κλείνει την παρασκευή,την Δευτέρα τα παιδιά πηγαίνουν με -5 βαθμούς.Φυσικά παράθυρα κ πόρτες κλειστές χωρίς να ακολουθείτε το πρωτόκολλο λόγω του ιού.
Παίρνει ρεύμα από το γυμνάσιο με αποτέλεσμα πολλές φορές να πέφτει το ρεύμα κ οι τάξεις KIBOX να είναι χώρις θέρμανση κ ρεύμα αν όχι όλες κάποια από αυτές.Οπότε φεύγει η τάξη εκείνη κ πηγαίνει για μάθημα στα γραφεία των δασκάλων. Το πρόβλημα είναι χρόνιο και χωρίς επίλυση.Καποια χρονιά είχαν μπει κλιματιστικά αλλά κλάπηκαν αμμεσα τα μηχανήματα από έξω κ βγήκαν εκτός λειτουργίας.Ο διευθυντής δηλώνει ότι καθημερινά έχει επικοινωνία με τον Δήμο κ το μόνο που γίνεται είναι καταγραφεί γεγονότων και τίποτα αλλο. Ο σύλλογος είναι ενήμερος κ παρόλο που περίμεναμε τον παγετού δεν έχει γίνει καμία πράξη για να λυθεί το πρόβλημα.Οι γονείς κρατάν τα παιδιά στο σπίτι .Εμείς σαν γονείς έχουμε να προτείνουμε να μπει κλιματισμός και σιδεριά στα έξω μηχανήματα για ασφάλεια,αλλά κανενα ενδιαφέρον από κανέναν .
Επίσης υπάρχουν ποντίκια.Τα παιδιά βγαίνουν έξω, παίζουν, κάνουν γυμναστική, πιάνουν με γυμνα τα χέρια, πιάνουν τα πρόσωπα τους, θα μολυθούν!
Όταν βρέχει τα KIBOX στάζουν νερά μέσα στην αίθουσα,τα νερά είναι πάρα πολλα,τα παιδιά για να φτάσουν από την πόρτα έως την τάξη περνάν από τα νερά, δεν υπάρχει κάτι για να τα αποφύγουν.Και έτσι μένουν βρεγμένα έως το τέλος της ημέρας.Ζητούμε να ασχοληθεί κάποιος ουσιαστικά και άμεσα και να βρεθεί λυση σε αυτά τα χρόνια προβλήματα.》

Σχετικές δημοσιεύσεις